Rumored Buzz on as 3

O soluție simplă și eficientă e oferită de platforma Harta reciclării. Această platformă oferă prin geolocație punctele-cheie din București și din țară unde se pot preda DEEE-urile. Platforma Harta Reciclării te ajută să înțelegi cum poți colecta deșeurile vechi și mai ales ce aparate nu se pot preda spre reciclare.

Pentru identificarea corectă a acestor deşeuri, legislaţia europenă Adult menţionează că toate categoriile de echipamente electrice şi electronice trebuie să fie marcate cu simbolul specificat mai jos.

Ai casa plină de lucruri pe treatment nu le mai folosești? Reciclează dăruind! Adaugă un anunț de donație.

De ce, cum, ce colectăm Puncte de colectare Proiecte Proiectele și campaniile Asociaţiei RoRec vizează informarea și educarea cetățenilor, precum și crearea unui sistem coerent de administration al DEEE la nivel național, în parteneriat cu producătorii, operatorii autorizați și autoritățile locale.

ACCESARE FORMULAR Vestibulum ante ipsum primis! conserve the lands and waters on which all life depends

Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe treatment le-am introdus în formular în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.

Doar la magazinul Cora Pantelimon a fost introdus singurul sistem inteligent pentru colectarea deşeurilor electrice şi electronice pe bază de bonuri valorice, urmând ca în următoarea lună sisteme similare să poată fi găweb-site în toate magazinele Cora.

Sărbătorile de iarnă bat la ușă!! E timpul să scapi de aparatele electrice vechi sau stricate set frumusete și să faci loc…

O pompă de la instalaţiile de tratare a apelor uzate din staţiile de epurare este EEE pentru că ea poate fi pusă pe piaţă ca produs funcţional unic.

De aceea, deşeurile de aparate electrice, electronice şi electrocasnice trebuiesc colectate selectiv și predate firmelor specializate, dat fiind caracterul nociv al acestora: de cca. ten ori mai mare decât cel al deşeurilor menajere.

Prin solicitarea voucherului de reducere inseamna acordul dvs cu termenii si conditiile de utilizare a acestuia !

Mai actual, toate deșeurile de echipamente electrice și electronice trebuie predate în centrele de reciclare electrocasnice pentru a fi ulterior tratate corespunzător.

Iată câteva locuri și servicii care oferă colectarea și reciclarea electronicelor și electrocasnicelor vechi:

Toate echipamentele electrice şi electronice care nu mai îndeplinesc funcţiile pentru treatment au fost generate, prezintă defecțiuni sau cele pe treatment dorești să le înlocuiești devin DEEE-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *